آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ به ایستگاه پایانی رسید

۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۰:۳۷ کد : ۹۳۱۳ اخبار ستادی
آخرین روز از آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۹ به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون کارشناسی ارشد صبح امروز شنبه 18 مرداد1399 با شرکت 330 داوطلب خانم  و 434 داوطلب آقا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
گندزدائی و ضدعفونی کردن تمامی ساختمان‌های محل برگزاری آزمون، جانمایی صف ورود سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزار آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون، بررسی رعایت مسائل بهداشتی محیط آزمون توسط پزشک مستقر و کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم‌پزشکی بیرجند و اختصاص فضای مجزا ویژه داوطلبان دارای بیماری‌های تنفسی در آزمون ، همچون روزهای گذشته، از جمله موارد مهم انجام شده جهت برگزاری آزمون در فضای سالم و بهداشتی بود.

آخرین ویرایش۱۸ مرداد ۱۳۹۹