آموزش موفق دروس کارگاهی بر بستر سامانه آموزش الکترونیک

۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۱۲ کد : ۹۲۲۳ اخبار دانشکده

ارائه پروژه‌های هنری دروس کارگاهی دانشکده هنر با عناوین طراحی فرش 1 و چاپ دستی در روز یکشنبه مورخ 12/5/1399 در محل دانشکده هنر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد. اساتید این دروس کارگاهی، خانم وحیده حسامی و خانم دکتر هما مالکی، آموزش این دروس کارگاهی را بصورت مجازی و بر بستر سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه بیرجند برگزار نمودند و در مرحله ارزیابی آثار هنری، دانشجویان آثار خود را از طریق پست ارسال نموده و با همکاری تعداد اندکی از دانشجویان مقیم بیرجند ارائه و سایر دانشجویان نیز از طریق ارتباط تصویری و فضای مجازی در برگزاری ژوژمان شرکت نمودند. لازم به ذکر است با توجه به ارزیابی هیات داوران و اساتید مربوطه، کیفیت کار دانشجویان و حجم کارهای ارائه شده با توجه به شرایط پیش آمده بسیار خوب و مطلوب می‌باشد.

آخرین ویرایش۱۳ مرداد ۱۳۹۹