تقدیر رئیس دانشگاه بیرجند از کارکنان مجموعه روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۴ کد : ۹۱۲۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، درپی کسب رتبه دوم مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری کشور، از کارکنان این مدیریت تقدیر کرد.‏

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، درپی کسب رتبه دوم مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری کشور روز دوشنبه 6 مرداد 1399  از مدیر و کارکنان این مدیریت تقدیر کرد.‏
دکتر خامسان ضمن  اشاره به فعالیت‌های روابط عمومی دانشگاه در دوسال اخیر که حاصل تلاش‌ها و فعالیت شبانه‌روزی دکتر سامان فرزین و همکاران‌شان در این مدیریت می‌باشد، مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی را یکی از بخش‌های فعال و برتر دانشگاه عنوان کرد.
دکتر فرزین نیز کسب این موفقیت را حاصل حمایت‌های بی‌دریغ رئیس دانشگاه و همکاری همدلانه و مخلصانه همکاران در مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه دانست.
در ادامه جلسه دکتر خامسان لوح تقدیر دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را به نیابت از وی به دکتر فرزین اهدا کرد.
شایان ذکر است روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند موفق به کسب رتبه دوم بخش اطلاع‌رسانی و ارتباط رسانه ‏در بین دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری کشور در سال 1398 شده‌است.

آخرین ویرایش۰۷ مرداد ۱۳۹۹