تدوین کتابچه راهنمای اجرایی پی سطحی ساختمانهای فولادی و بتنی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۴ کد : ۸۴۷۰ اخبار دانشکده‌ها
کتابچه راهنمای اجرایی پی سطحی ساختمانهای فولادی و بتنی توسط گروهی از اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای تفاهم نامه منعقد شده بین گروه مهندسی عمران (به نمایندگی از دانشگاه بیرجند) و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و تقاضای این سازمان، تدوین کتابچه راهنمای اجرایی پی سطحی ساختمان‌های فولادی و بتنی به مراحل پایانی رسید.
تدوین این کتابچه به منظور ارتباط دانشگاه و صنعت آغاز گردید تا در اختیار مهندسین در پروژه‌های عمرانی قرار گیرد. این کتابچه توسط تیمی از اعضای هیات علمی گروه عمران و دانشجویان این گروه در دست تدوین است و هم اکنون مراحل نهایی آن در حال انجام می باشد. شایان ذکر است بدین منظور جلسه‌ای روز دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹ در اتاق جلسات گروه عمران با حضور دکتر خطیبی نیا، دکتر محتشمی و دکتر اکبری و دانشجویان خانم‌ها نجیبی و وفایی زاده جهت جمع بندی و ویرایش نهایی برگزار گردید تا نسخه نهایی کتابچه در جلسه ای با حضور نمایندگان نظام مهندسی ساختمان استان و دانشگاه بیرجند رونمایی گردد.