دومین جلسه شورای HSE پردیس علوم رفتاری

۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۶ کد : ۸۳۶۵ اخبار دانشکده‌ها
دومین جلسه شورای HSE پردیس علوم رفتاری در روز سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ با حضور کلیه اعضای شورا در محل اتاق کنفرانس پردیس با رعایت کامل نکات بهداشتی برگزار شد.
دومین جلسه شورای HSE پردیس علوم رفتاری

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه پیشنهاداتی از قبیل تأمین محافظ صورت(شیلد) برای مدرسین کلاس‌های عملی دروس رشته علوم ورزشی و برگزاری کارگاه جهت تقویت سلامت روان در دوره کرونا و پسا کرونا برای کارکنان دانشگاه مطرح شد.
از جمله پیشنهادات مطرح شده در این جلسه می توان به تهیه بنر آموزشی در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا، بسته بودن درب ورودی پردیس جهت جلوگیری از ورود حشرات به ساختمان، ضدعفونی یک روز در میان دستگیره اتاق‌ها، هفته‌ای دو مرتبه راه پله و سالن‌ها ضدعفونی شود، سرویس‌های بهداشتی یک روز در میان ضدعفونی شود، تخلیه هر روز سطل‌های زباله با رعایت موارد بهداشتی و ضدعفونی وسایل ورزشی قبل و بعد از برگزاری کلاس‌های عملی اشاره کرد.