برگزاری جلسه شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی فردوس

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۵ کد : ۶۹۸۰ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه ی شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی فردوس با حضور کل اعضاء در مورخ 98/11/21در محل حوزه ی ریاست دانشکده برگزار گردید. دکتر واحدی پور در این جلسه ضمن خدا قوت و دستمریزاد به اعضای هیات علمی، از اهتمام آنان در امر آموزش و پژوهش تشکر کرد و ایام دهه فجر را تبریک گفت.دکتر تورانی؛ معاون آموزشی دانشکده و دبیر شورا؛ نیز در این جلسه ضمن تشکر از کلیه ی اعضای هیات علمی و اساتید بزرگوار به بررسی و جمع بندی مباحث نیمسال گذشته پرداخت و در خصوص مسائل مرتبط با نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 به خصوص مشکلات انتخاب واحد و تشریح حوزه ی عملکردی اساتید راهنما در موضوع انتخاب واحد دانشجویان در سامانه جدید دانشگاه از اعضا نظر خواهی نمود. ضمناً در پایان جلسه در خصوص تقاضا های ارسالی به شورا تصمصم گیری به عمل آمد.