در سومین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه مطرح شد؛

لزوم پاسداشت عالمانه امر به معروف و نهی از منکر

۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۱ کد : ۶۲۴۶ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
سومین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه بیرجند، با حضور تمامی اعضای حقیقی و حقوقی در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
لزوم پاسداشت عالمانه امر به معروف و نهی از منکر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر با حضور دکتر محمدقادر قادری، مشاور رئیس در امور امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه، دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی و عضو شورا، دکتر سامان فرزین، مدیر روابط عمومی و عضو شورا و دیگر اعضای حقیقی و حقوقی این شورا در محل اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
دکتر قادری، رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه گفت: در این جلسه که با حضور تمامی اعضای شورا برگزارشد، حاضرین در ابتدای این نشست ضمن تأکید بر پاسداشت عالمانه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه، به بیان مباحث نظری در خصوص موضوع امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه پرداختند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: اعضای شورا در ادامه این جلسه ضمن بحث و بررسی پیرامون نحوه پوشش متناسب با شأن دانشجو و اولویت‌های عفاف در دانشگاه، درخواست‌های رسیده را مورد بررسی قرار دادند.
شایان ذکر است؛ در این جلسه، دکتر علی زنگوئی، مدیر فرهنگی دانشگاه، به عنوان دبیر این شورا انتخاب و معرفی شد.