در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی و جذب دانشجویان خارجی؛

پذیرش ۹۰ دانشجوی بین‌المللی غیرمقیم در دانشگاه بیرجند

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۴ کد : ۴۲۳۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
۹۰ دانشجوی خارجی از کشور افغانستان برای سال تحصیلی ۱۳۹۸ -۱۳۹۹ در دانشگاه بیرجند پذیرفته شدند.
پذیرش ۹۰ دانشجوی بین‌المللی غیرمقیم در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حسین نویدی‌نیا، رئیس دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه، با اعلام این خبر گفت: در راستای گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی، با امضای تفاهم‌نامه‌های متعدد با دانشگاه‌های کشور افغانستان، فرآیند ثبت‌نام از دانشجویان از طریق «سامانه برخط پذیرش دانشجویان خارجی» دانشگاه آغاز شد.
وی در ادامه بیان داشت؛ پرونده‌های داوطلبان واجد شرایط به دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی ارجاع داده شد و در نهایت، با پذیرش 90 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکتری در رشته‌های مختلف موافقت گردید.
دکتر نویدی‌نیا افزود: پس از صدور ویزای تحصیلی، این دانشجویان از مهرماه 1398 تحصیل خود را در دانشگاه بیرجند آغاز خواهند کرد. به گفته رئیس گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه، با تأسیس و راه اندازی اداره کنسولی دانشجویان خارجی در دانشگاه بیرجند، فرایند جذب و پذیرش دانشجویان تسهیل شده است.
وی خاطر نشان ساخت، سال 1398 اولین سالی است که دانشگاه بیرجند موفق به جذب نظام‌مند تعداد زیادی از دانشجویان خارجی غیر مقیم غیربورس می‌شود.

آخرین ویرایش۰۹ مرداد ۱۳۹۸