پذیرش ایده نوآورانه ست‌های سرامیکی مگنت‌دار در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بیرجند

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۳ کد : ۳۳۶۸۳ ستــادی
تعداد بازدید:۱۴۶
ایده نوآورانه «طراحی و تولید ست‌های سرامیکی با مگنت‌های تم‌دار» از گالری زیک، با محوریت ترکیب هنرهای سنتی و صنایع خلاق، در دوره پیش‌رشد مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بیرجند پذیرفته شد.
پذیرش ایده نوآورانه ست‌های سرامیکی مگنت‌دار در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، ایده نوآورانه «طراحی و تولید ست‌های سرامیکی با مگنت‌های تم‌دار» به نمایندگی زهرا خزاعی، سرپرست گالری زیک، با رویکردی مبتنی بر پیوند هنرهای سنتی و صنایع خلاق، موفق به پذیرش در دوره پیش‌رشد مرکز رشد دانشگاه بیرجند شد. این طرح با هدف ارائه مجموعه‌های هماهنگ از ظروف سرامیکی و مگنت‌های قابل تعویض طراحی شده و امکان سفارش‌سازی بر اساس تم‌های مختلف همچون طبیعت، فرهنگ ایرانی، فانتزی و مناسبت‌ها را برای مشتریان فراهم می‌کند.  

تمایز این ایده در تمرکز بر تجربه‌ای خلاقانه و شخصی‌سازی شده است؛ به‌گونه‌ای که به‌جای تولید محصولات از پیش تعیین‌شده، مخاطب می‌تواند در انتخاب رنگ، طرح و ابعاد نقش داشته باشد. استفاده از قالب‌سازی نوین سرامیک و چاپ دیجیتال نیز زمینه ارتقای کیفیت و تنوع محصولات را مهیا کرده است.  

با توجه به ظرفیت این طرح در پاسخ به نیازهای بازار صنایع خلاق، پذیرش آن در مرکز رشد دانشگاه بیرجند گامی مؤثر در حمایت از نوآوری و توسعه کارآفرینی دانشگاهی ارزیابی می‌شود.

آخرین ویرایش ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

اخبار مرتبط


نظر شما :