انتصاب مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت دانشکده هنر

۰۱ دی ۱۴۰۴ | ۱۲:۵۰ کد : ۳۳۰۴۳ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۱۱۷
دکتر احمد خامسان، سرپرست دانشگاه بیرجند، با صدور ابلاغی، وحیده حسامی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فرش را به مدت دو سال به سمت مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت دانشکده هنر منصوب کرد.
انتصاب  مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ انتصاب آمده است؛ نظر به تعهد، تخصص و شایستگی‌های علمی و اجرایی سرکارعالی و با عنایت به ضرورت توسعه فعالیت‌های کارآفرینی و تعمیق ارتباط دانشـکده‌ها/پردیس‌هـای دانشگاه با جامعه و صـنعت، بـدین وسـیله به‌موجب این حکم به مدت دوسال به‌عنـوان «مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صـنعت دانشکده هنر» منصوب می‌گردیـد. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی اعضای محترم هیأت علمی و دانشـجویان این دانشکده، در راستای توسعه فعالیت‌های کارآفرینی، ایجاد و تقویت ارتباطات اثربخش با صـنعت و جامعه، حمایت از ایده‌های نوآورانه و فناورانه، برگزاری رویدادهای کارآفرینی و گزارش‌دهی منظم از عملکرد هسـته، گام‌های مؤثری در تحقق سیاست‌ها و رسالت‌های دانشگاه بیرجند بردارید.

وحیده حسامی، عضو هیأت علمی دانشکده هنر است که در سال 1390 مدرک  کارشناسی ارشد خود را در رشته پژوهش هنر از دانشگاه سیستان و بلوچستان کسب کرد.

{رزومـــه}

کلیدواژه‌ها: انتصاب

آخرین ویرایش۰۱ دی ۱۴۰۴

اخبار مرتبط


نظر شما :