کسب رتبه علمی "الف" نشریه "پژوهشهای زعفران" در ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اخذ نمایه بینالمللی DOAJ

به گزارش روابطعمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، دکتر مرضیه ثاقبجو، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه از ارتقای رتبه علمی نشریه «پژوهشهای زعفران» از «ب» به «الف» براساس ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۳ و اخذ نمایه بینالمللی DOAJ خبر داد.
نشریه "پژوهشهای زعفران" به صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند، سردبیری و مدیرمسئولی آقای دکتر محمدعلی بهدانی (استاد گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی) و مدیر اجرایی آقای دکتر یوسف رمضانی (دانشیار گروه علوم و مهندسی آب) بصورت دو فصلنامه و به زبان فارسی منتشر میگردد. این نشریه با تمرکز بر پژوهشهای بنیادی و کاربردی در زمینه های مرتبط با زعفران فعالیت دارد و به انتشار پژوهشهای محققان در زمینههای یادشده میپردازد.
همچنین شایان ذکر است که نمایهشدن نشریه در پایگاه استنادیDOAJ، مزایای متعددی از جمله افزایش رویتپذیری مقالات، فراهمشدن دسترسی بینالمللی برای خوانندگان و افزایش امکان استناد به مقالات نشریه را بههمراه دارد.
معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه، کسب این دستاورد علمی و پژوهشی ارزشمند را صمیمانه به اعضای هیئت تحریریه نشریه و جامعه دانشگاه بیرجند تبریک عرض مینماید.
سایت نشریه
jsr.birjand.ac.ir
نظر شما :