دانشگاه بیرجند برگزار کرد:
مراسم یادبود استاد فقید تاریخ اسلام دکتر علی محمد ولوی

به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، مراسم یادبود استاد فقید تاریخ اسلام دکتر علی محمد ولوی با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گشت و در ادامه دکتر احمد لامعیگیو، رئیس دانشگاه بیرجند، گفت: از استاد ولوی آثار گرانقدری در تاریخ اسلام، ایران و عرفان به جا مانده است. وی با دغدغههای فراوانی در عرصه فرهنگ و تمدن، علاقه وافری به میراث خراسان جنوبی داشت.
رئیس دانشگاه تأکید کرد: پیشنهاد تأسیس مرکز احیا و میراث مکتوب شرق ایران در دانشگاه بیرجند توسط استاد گرانقدر ارائه شد، این ایده در جلسات متعدد با ایشان کامل شد. این مرکز به عنوان یکی از میراث ماندگار استان در جهت حفظ و حراست از فرهنگ استان راهاندازی شد.
دکتر لامعی با اشاره به جایگاه علمی دکتر ولوی گفت: وزانت کلام و رفتار، حفظ شئون علمی و اخلاق حرفهای، تسلط علمی، اهتمام به رفع مشکلات دانشجویان و اعضای هیأت علمی و دغدغهمند در حوزه فرهنگ و میراث مکتوب و دانشجو پروری و ... بخشی از سجایای اخلاقی آن استاد بزرگوار بود.
وی اعلام کرد: دکتر ولوی در دانشگاه الزهرا(س) دارای جایگاه ارزشمندی است و در ادامه مسیر، مرکز احیا و میراث مکتوب شرق ایران فکر و اندیشه و روح ایشان حاکم خواهد بود.
همچنین، دکتر محتشمی برزادران، رئیس اسبق دانشگاه بیرجند، به جایگاه علمی و خانوادگی استاد گرانقدر اشاره کرد و گفت: سجایای اخلاقی و علمی دکتر ولوی توصیف ناپذیر است.
در ادامه، دکتر خلیفه، مدیر گروه تاریخ دانشگاه بیرجند با تسلیت درگذشت استاد برجسته تاریخ اسلام به شخصیت بیبدیل استاد اشاره کرد و گفت: ایشان استاد پیشرو در پژوهشهای تاریخ اسلام و جز اولین اساتید تاریخ معتقد به مطالعات بین رشتهای بودند.
دکتر خلیفه تصریح کرد: امروز جمع گستردهای از دانشجویان ایشان به عنوان اساتید برجسته کشور هستند.
وی با اعلام اینکه انجمن ایرانی تاریخ توسط ایشان تأسیس شد و امروزه به عنوان نهادی بسیار ارزشمندی در حوزه تاریخ شناخته میشود به ذکر خاطراتی از آن استاد گرانقدر پرداخت و بیان داشت: فقدان شخصیت بی نظیر این استاد برجسته به چشم میآید.
سخنرانی دکتر راضیه سیروسی، عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان بیرجند در ادامه به ذکر خاطراتی از آن استاد بزگوار پرداخت.
نظر شما :