افتخاری دیگر در دانشگاه بیرجند؛

کسب رتبه دوم و رتبه شایسته تقدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند در منطقه ۹ کشور

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۶ کد : ۲۷۷۳۰ اخبار برگزیده
همزمان با دومین جشنواره تولیدات روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور، روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند موفق به کسب رتبه دوم در میان ۲۴ دانشگاه و مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری منطقه ۹ گردید. همچنین دانشگاه بیرجند در شاخص اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه‌ها نیز به عنوان دانشگاه شایسته تقدیر معرفی شد.
کسب رتبه دوم و رتبه شایسته تقدیر روابط عمومی دانشگاه بیرجند در منطقه ۹ کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین جشنواره تولیدات روابط عمومی های برتر منطقه ۹ کشور، با حضور دکتر شمسی پور، مشاوروزیر، مدیر کل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر آزاد، معاون روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سارا رستمیان، رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت علوم، لیلی زرین کفش، رئیس اداره تشریفات وزارت عتف، مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور و برخی از روسای دانشگاه‌های این منطقه، به میزبانی دانشگاه تربت‌حیدریه در روز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 برگزار شد.
در داوری این جشنواره که پس از ارسال آثار از سوی دانشگاه‌ها، توسط حوزه وزارتی انجام شد، دانشگاه‌ها به دو بخش بالای ۳ هزار نفر جمعیت دانشجویی و دانشگاه‌های زیر ۳ هزار نفر جمعیت دسته تقسیم شدند. براساس این ارزیابی و در نتایج کلی روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند رتبه دوم منطقه 9 کشور را به دست آورد.
دانشگاه های ذیل به ترتیب در ۴ شاخص عملکردی به عنوان دانشگاه برتر منطقه معرفی شدند. دانشگاه حکیم سبزواری رتبه اول، دانشگاه بیرجند رتبه دوم و دانشگاه سمنان رتبه سوم را کسب کردند.
همچنین در بخش دیگری از این جشنواره دانشگاه های برتر براساس هر شاخص به شرح ذیل معرفی شدند:

1. دانشگاه بیرجند به عنوان دانشگاه شایسته تقدیر در شاخص اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه‌ها

2. دانشگاه سمنان به عنوان دانشگاه شایسته تقدیر در شاخص تبلیغات و انتشارات

3. دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان دانشگاه شایسته تقدیر در شاخص های جهاد تبیین و روابط عمومی الکترونیک.

در مراسم اختتامیه این جشنواره، سپاس نامه‌های از سوی دکتر شمسی‌پور، مشاوروزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی و دکتر رضا آزاد، معاون امور روابط عمومی وزارت علوم به دکتر خلیل‌نژاد، مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند و مجموعه مدیریت روابط عمومی دانشگاه اهدا شد.
شایان ذکر است؛ دانشگاه کوثر، دانشگاه تربت حیدریه و مجتمع آموزش عالی اسفراین در گروه دانشگاه های زیر 3 هزار نفر جمعیت دانشجویی به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.
جشنواره تولیدات روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور، با ارسال آثار از سوی دانشگاه‌های منطقه در 4 شاخص و در بازه عملکردی دو ساله گذشته پس از داوری توسط حوزه وزارتی وزارت علوم برگزار شد.