سرپرست مرکز مشاوره و توانمندسازی و سـبک زندگی دانشـگاه منصوب شد

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۱ کد : ۲۷۴۷۰ اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی، دکتر مهدی رضایی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی روانشناسی را به سمت سرپرست مرکز مشاوره و توانمندسازی و سبک زندگی دانشـگاه منصوب کرد.
سرپرست مرکز مشاوره و توانمندسازی و سـبک زندگی دانشـگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه آمده است؛ با عنایت به مراتب درایت، انـدیشه ورزی و حسن اخلاق جنابعالی، بنا به پیشـنهاد معاون محترم دانشجویی، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست مرکز مشاوره و توانمندسازی و سـبک زندگی دانشـگاه منصوب می‌شوید. امید است در سایه الطاف لایزال الهی و بهره گیری از توان علمی و دانشـی خود و تجربیات گرانسنگ اساتید پیشکسوت و صاحب نظر، بتوانید در راسـتای تحقق راهبردهای سند اسلامی شدن دانشگاه ها و اهداف آموزش عالی استان موّفق و موید باشید.
دکتر رضایی، عضو هیأت گروه آموزشی روانشناسی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی است. وی در سال 1395 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته روانشناسی - گرایش عمومی از دانشگاه لرستان کسب کرد.

{رزومــــه}