امتحانات پایان نیمسال اول ۱۴۰۲ در دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۳۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۲ کد : ۲۶۷۶۴ اخبار دانشکده
امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از روز پنجشنبه ۲۸ دی ماه آغاز شده است. امتحانات در دانشکده ادبیات و علوم انسانی در دو نوبت ۸ و ۱۰ صبح و در چهار سالن و کلاس های دانشکده برگزار می شود.

امتحانات نیمسال اول 1403-1402 از روز پنجشنبه 28 دی ماه آغاز شده است. امتحانات در دانشکده ادبیات و علوم انسانی در دو نوبت 8 و 10 صبح و در چهار سالن و کلاس های دانشکده برگزار می شود. دانشکده ادبیات و علوم انسانی ارائه دهنده و مجری برگزاری کلاس های دروس عمومی تمامی دانشجویان دانشگاه بیرجند است  و امتحانات این دروس نیز در نیمسال جاری در ساعت 13 در این دانشکده برگزار می شود.
آماده سازی و امور اجرایی مربوط به امتحانات در هر نیمسال تحصیلی، حدود ده روز قبل از شروع امتحانات با مشخص شدن مکان برگزاری امتحان هر درس، چیدن و شماره گذاری صندلی ها، ثبت شماره صندلی در سامانه پویا، پرینت صورتجلسات و لیست حضور و غیاب آغاز می شود. در طی روزهای آزمون پایان نیمسال تلاش کارشناسان گروه های آموزشی، همکاران بخش اداری و اساتید برای برگزاری امتحانات به نحو مطلوب است.