با حضور رییس دفتر تحقیق جذب اعضای هیات علمی استان خراسان جنوبی برگزار شد؛

دومین نشست سالانه دفاتر تحقیق استانی و دانشگاهی ۱۴۰۲

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۳ کد : ۲۶۵۵۴ اخبار ستادی
دومین نشست سالانه دفاتر تحقیق استانی به میزبانی مرکز جذب اعضای هیأت علمی در روز پنج شنبه ۷ دی ۱۴۰۲ در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
دومین نشست سالانه دفاتر تحقیق استانی و دانشگاهی ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمد مهدی دیانی، رییس دفتر تحقیق جذب اعضای هیات علمی استان خراسان جنوبی به همراه کارشناس دفتر در دومین نشست سالانه دفاتر تحقیق استانی که  به میزبانی مرکز جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد، شرکت کردند.
این نشست به منظور تبادل نظرات، بررسی مشکلات، همفکری و توضیحات لازم در خصوص تدوین شیوه نامه های جدید برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر خلج، رییس مرکز جذب اعضای هیأت علمی ضمن خوش آمد گویی و تبریک به مناسبت روز گزینش، دفتر تحقیق را به عنوان بازوان قدرتمند مرکز جذب اعضای هیات علمی خواند و تاکید کرد: در گزینش اعضای هیات علمی دو محور سرعت و دقت و بکارگیری صاحبان علم در طراز انقلاب بایستی در دستور کار قرار گیرد.
همچنین در ادامه دکتر مومنی راد، رییس هیات عالی گزینش، دکتر زهروی و دکتر موسوی معاونان مرکز جذب سخنانی را ایراد کردند و در انتها جلسه با پرسش و پاسخ حول موضوعات مربوط به دفتر جذب اعضای هیأت علمی پایان یافت.