انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان داور پایان نامه دکتری گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه Anna University

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۶۵۳۶ اخبار ستادی
دکتر حامد وحدت‌نژاد، دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، به عنوان داور خارجی پایان نامه دکتری گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه Anna University  کشور هند انتخاب و دعوت شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر حامد وحدت‌نژاد، دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، به عنوان داور خارجی پایان نامه دکتری گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه Anna University  که یکی از دانشگاه‌های مطرح دولتی کشور هند است انتخاب و دعوت شد. شایان ذکر است قبل از داوری دکتر وحدت‌نژاد، ارزیابی داخلی توسط اساتید داور محلی، صورت گرفته است و پس از داوری ایشان، مدرک دکتری به دانشجو اعطا شده است.