برگزاری جشن بزرگ هفته وحدت در دانشگاه بیرجند

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۸ کد : ۲۵۲۶۴ اخبار برگزیده
جشن بزرگ هفته وحدت با حضور پرشور دانشجویان و با سخنرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جشن بزرگ هفته وحدت در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جشن هفته وحدت با حضور پرشور دانشجویان و با سخنرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان جنوبی روز یکشنبه 9 مهر 1402 در سالن سلف مرکزی دانشگاه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین جعفری در این مراسم با تبریک فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد رسول مهربانی ها و امام صادق (ع) اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) در یک جمله کوتاه می‌فرمایند شما مردم را دوست داشته باشید مردم هم شما را دوست خواهند داشت.
وی با تأکید بر اینکه همه باید این توصیه کوتاه را اجرایی و زندگی کنیم، افزود:  سیاست از دین جدا نیست امروز ما نیاز به اتحاد و انسجام داریم.
گفتنی است، این جشن همراه با اجرای تئاتر، گروه سرود، گروه تریال حججی و مسابقه و اهدای 5 کمک هزینه سفر به مشهد مقدس همراه بود.