اردوی زیارتی ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

۱۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۸ کد : ۲۴۲۵۳ اخبار ستادی
همزمان با سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی، کاروان زیارتی دانشجویان و کارکنان دانشگاه بیرجند به منظور بیعت مجدد با آرمان‌های امام و انقلاب راهی زیارت مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران شدند.
اردوی زیارتی ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اردوی زیارتی ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با ظرفیت یکدستگاه اتوبوس از دانشجویان و همکاران دانشگاهی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و پایگاه بسیج خاتم الانبیاء(ص) با هدف تجدید میثاق با اندیشه‌ها و آرمان‌های امام، انقلاب و رهبری به مدت چهار روز از جمعه 12 لغایت دوشنبه 15 خردادماه جاری برگزار شد.
دانشگاهیان حاضر در این اردو ضمن زیارت مرقد حضرت امام خمینی(ره) روز 14 خرداد در مراسم سالگرد ارتحال پیشوای مسلمین و رهبر آزادگان جهان حضرت امام خمینی(ره) و سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) شرکت کردند.
همچنین زیارت امامزاده حسین ابن موسی الکاظم در طبس و حرم حضرت معصومه(س)، زیارت مسجد جمکران و حرم عبدالعظیم حسنی از دیگر برنامه های این اردوی زیارتی و فرهنگی بود.