استقبال از بهار و زیباسازی فضای سبز دانشگاه با کاشت گل و گیاهان فصلی و زینتی

۰۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۴ کد : ۲۳۲۳۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
همزمان با فرارسیدن بهار طبیعت و با هدف مناسب سازی سیما و‌ منظر دانشگاه و نشاط و شادابی گل و گیاهان فصلی و زینتی در بلوارها، میادین و محوطه پردیس دانشگاه کاشته شد.
استقبال از بهار و زیباسازی فضای سبز دانشگاه با کاشت گل و گیاهان فصلی و زینتی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، استقبال از بهار و زیباسازی محوطه دانشگاه از اسفندماه سال گذشته با خرید و کاشت ۱۰ هزار گل و گیاه زینتی شامل گل کلم، شب بو، بنفشه، قلمفر، میمون در محوطه پردیس آغاز شد.
برای  زیباسازی مداوم محوطه دانشگاه حدود ۵۰ هزار گل و گیاه فصلی و زینتی مقاوم به شرایط اقلیمی منطقه در گلخانه دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۱ تولید شده است. این گیاهان انواع گلهای شمعدانی عطری و معمولی، شب بو، بنفشه، شاه پسند، رز، اطلسی، رعنا زیبا، محمدی، یاس، پیرکانتا را شامل می‌شوند که به مرور در محوطه دانشگاه کاشته خواهند شد.
نیروهای فضای سبز و اداره پشتیبانی از اسفند ماه ۱۴۰۱ با تلاش مضاعف و حتی حضور در روزهای تعطیل نسبت به زیباسازی محیط دانشگاه اقدام نموده‌اند.
طراحی، بازپیرایی، زیباسازی و نگهداری  از فضای سبز و تولید گل و گیاه اهم اقدامات این بخش را شامل می‌شود.

آخرین ویرایش۰۹ فروردین ۱۴۰۲