پیام تبریک رئیس دانشگاه به‌مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۲ و بهار قرآن

۲۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۷:۱۸ کد : ۲۳۱۸۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
پیام تبریک رئیس دانشگاه به‌مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۲ و بهار قرآن

باسمه تعالی

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد                    عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد
... ماه شعبان منه ازدست قدح کاین خورشید        از نظر تا شب عید رمضان خواهد شد
                                                                                                       (حافظ)

فرارسیدن طلیعه بهار طبیعت و جشن ورود به مهمانی خداوند و همزمانی با نوروز باستانی، فرصتی ویژه و استثنایی است برای پیراستن جان در جویبار معرفت ماه رمضان و بهار قرآن، که به تعبیر حافظ: "قدر وقت ار نشناسد دل و کاری نکند/ ای بسا خجلت که از این حاصل اوقات بریم".
بیدار شدن طبیعت از خواب زمستانی الهام بخش بیداری معنوی انسان‌ها در پرتو نور توحید است و صیقل یافتن گوهر خرد ناب آدمی در صفای رمضان، خلوت دل را از اغیار زدودن و به حضور حضرت حقّ باریافتن از مواهب تکرارنشدنی اسحار این ماه پر برکت است. در آستانه سال نو دل‌های عاشق خداوند بهترین خیرها برای نوع بشر آرزو می‌کنند و از بارگاه حضرتش می‌خواهند در شب‌های قدر والاترین تقدیرهایی که خودش بدان آگاه است رقم زند؛ ان شاءالله.

با احترام
احمد لامعی گیو