انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه به عنوان عضو کارگروه تخصصی تجاری سازی فناوری و مالکیت فکری

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۰ کد : ۲۲۵۵۷ اخبار ستادی
طی حکمی از سوی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سیدسعیدرضا احمدی‌زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عنوان عضو کارگروه تخصصی تجاری سازی فناوری و مالکیت فکری منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در حکم دکتر علی خیرالدین،  معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دکتر احمدی‌زاده آمده است؛ پس از حمـد خـدا، درود و صـلوات بر محمـد و آل محمد (ص)، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی در حوزه تجاری سازی فناوری و مالکیت فکری، به موجب این حکم به عضویت کارگروه تخصصی تجاری سازی فناوری و مالکیت فکری منصوب می‌شوید.
امیـد است با توجه به اهداف، ماموریتها و راهبردهای معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم،تحقیقات وفناوری نقشی شایسته در تدوین و تهیه آئیـن نامه‌ها و دستورالعمل‌های تجاری سازی، انتقال فناوری و مالکیت فکری ایفا نمایید.
دکتر احمدی‌زاده، عضو هیأت علمی گروه آموزشی محیط زیست دانشگاه بیرجند است. وی ریاست بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی را نیز بر عهده دارد.