برگزاری کارگاه آموزشی «زندگی خوابگاهی و توصیه های بهداشتی»

واحد آموزش اداره بهداشت و درمان به منظور آشنایی دانشجویان با موازین بهداشتی و با هدف ارتقاء بهداشت محیط خوابگا­ه ها اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان «زندگی خوابگاهی و توصیه های بهداشتی» ویژه همیاران بهداشت نمود. در این کارگاه که سه شنبه مورخ 8 آذر 1401 در محل کارگاه آموزشی اداره بهداشت و درمان برگزار گردید، صمدی کارشناس ایمنی، سلامت و محیط زیست دانشگاه ضمن معرفی خدمات اداره بهداشت و درمان، مطالبی در خصوص موزاین بهداشتی اتاق های دانشجویی، بهداشت آشپزخانه، بهداشت حمام و سرویس های بهداشتی و اصول نگهداری مواد غذایی در یخچال ها، شرایط مناسب مبارزه با حشرات  و جوندگان بیان داشت. در پایان مقرر شد  مطالب بیان شده به صورت آموزش چهره به چهره به دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشجویی توسط همیاران بهداشت منتقل و بروشورهای تهیه شده توسط اداره بهداشت و درمان نیز توزیع گردد.