به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج انجام شد:

دیدار رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان جنوبی و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با خانواده شهید والامقام محمدعلی یوسفی

۰۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۶ کد : ۲۱۴۴۰ اخبار ستادی
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان جنوبی به همراه دکتر حسین فرزانه‌پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و محمد سالاری شهرستانک، فرمانده پایگاه بسیج خاتم الانبیاء(ص) دانشگاه و علیجان قلی‌پور از پیشکسوتان دانشگاه، با حضور در منزل محمدحسین یوسفی، پیشکسوت دانشگاهی و پدر شهید والامقام محمدعلی یوسفی با وی و خانواده ایشان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در دیدار با پدر و خانواده شهید والامقام محمدعلی یوسفی، آقای یوسفی با خیرمقدم به حاضران در این دیدار، خاطرات بسیار زیبایی از اخلاص ، ایمان و فداکاری دوران خدمتی در دانشگاه اشاره کرد.
حجت الاسلام والمسلمین جعفری در این دیدار صمیمانه، از خدمات ایشان در طول دوران تصدی مسئولیت‌های بسیج و حضور در ستاد جنگ دانشگاه قدردانی کرد.
محمدحسین یوسفی پدر شهید والامقام محمدعلی یوسفی، از مؤسسان بسیج کارکنان دانشگاه بیرجند و از اعضای فعال در ستاد جنگ دانشگاه بیرجند بوده است.