۰۶ آذر ۱۴۰۱ | ۲۰:۳۵ کد : ۲۱۳۴۲ اخبار اخبار برگزیده معاونت
در ادامه سلسله برنامه های هفته فرهنگ،کارگاه آموزشی سیرتحول پوشش در تمدن‌های فلات ایران و بین النهرین پیش از اسلام برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و در ادامه سلسله برنامه‌های هفته فرهنگ دانشگاه، کارگاه آموزشی سیرتحول پوشش در تمدن‌های فلات ایران و بین النهرین پیش از اسلام برگزار شد. این کارگاه با سخنرانی دکتر مژگان خیراللهی، مدیرگروه صنایع دستی دانشکده هنر دانشگاه بیرجند، روز دوشنبه 30 آبان ماه و با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در محل تالار فرهنگ دانشگاه برگزار شد. در این کارگاه یکروزه سیر تحول تن‌پوش مردم تمدن های فلات ایران و بین النهرین تا پیش از اسلام شامل تمدن های سومر، اکد، ایلام باستان و ماد-هخامنشی مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است این کارگاه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه برگزار شد.