برگزاری جلسه بررسی عملکرد ستاد جذب دانشجو

۱۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۰ کد : ۲۰۹۱۵ اخبار ستادی
جلسه بررسی عملکرد ستاد جذب دانشجو امروز چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱ در حوزه معاونت آموزشی برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی عملکرد  ستاد جذب دانشجو

به گزارش رابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، این جلسه با هدف ارزیابی اثربخشی فعالیت‌های ستاد جذب دانشجویان توانمند و با حضور معاون آموزشی دانشگاه بعنوان رئیس ستاد جذب و رئیس مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشگاه بعنوان مسئول اجرائی ستاد، مدیر امور آموزشی ، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی و سرپرست مدیریت روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه در محل دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه ضمن بررسی و ارائه گزارش کامل مسئول اجرائی در خصوص فعالیت های صورت گرفته ستاد در سال گذشته به بررسی نقاط قوت وضعف و ارائه پیشنهادات برای بهبود عملکرد پرداخته شد. در انتهای جلسه دکتر خسروی مدیر آموزشی دانشگاه نیز گزارش آماری در خصوص معرفی شدگان و پذیرفته شدگان ارائه کرد.