برگزاری اولین جلسه شورای راهبردی زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند در سال 1401

اولین جلسه شورای راهبردی زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند در سال 1401 روز شنبه 14 آبان ماه 1401 با حضور دکتر اکبرپور (معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند)، دکتر اکبری (رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند)، دکتر ضیائی (مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند)، دکتر احمدی زاده (رئیس بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی)، نماینده پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی مهندس هوشیار مقدم (مدیر مرکز رشد واحد فناور پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی)، دکتر شمسی‌نژاد و دکتر اشرفی از اعضای هیئت علمی دانشگاه بیرجند در ساختمان مانا 2 برگزار شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده برای اخذ مجوز خانه خلاق و نوآوری ایده‌پردازان خلاق توسعه و رشد دانشگاه بیرجند، در مورد عملکرد واحدهای فناور و نوآور در آخرین ارزیابی صورت گرفته، وضعیت تمدید استقرار و خروج واحدهای ارزیابی شده، بررسی و تأیید استقرار 3 واحد فناور جدید (شرکت نام آوران هور ویدا، مرکز فناور آموزش و ترجمه زبان و گردشگری 724)، تعیین مبلغ جدید اجاره‌بهای فضاهای اشتراکی و اختصاصی برای سال 1401 و برنامه‌های آتی زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند شامل رویداد جذب ایده، نمایشگاه کارآفرینی و ... تصمیم‌گیری‌های لازم صورت گرفت.

در این جلسه همچنین دکتر احمدی زاده از همکاری بنیاد نخبگان استان با زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند جهت اعطای جوایز رویدادها و حمایت‌های مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق‌بنیان خبر داد.