نشست دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی با رئیس دانشگاه بیرجند

۱۶ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۱ کد : ۲۰۸۵۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی روز دوشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۱ با دکتر لامعی رئیس دانشگاه بیرجند دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این نشست محمدرضا حسنی‌مقدم، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی با تأکید بر اجرای برنامه‌های فرهنگی پیشگیری در حوزه مواد مخدر، درخواست همکاری در پژوهش‌ها مرتبط و گسترش حمایت از پژوهش‌های حوزه آسیب‌های اجتماعی را مطرح کرد. وی به حضور فعالانه شرکت‌های دانش بنیان در حوزه مقابله با مصرف مواد و بر اجتماعی شدن پیشگیری و مقابله با مصرف مواد مخدر تأکید کرد. این نشست با حضور معاون دانشجویی، معاون فرهنگی و اجتماعی و رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، کارشناس کمیته فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی  و کارشناس توسعه مشارکت‌های مبارزه با مواد مخدر استان برگزار شد.
در انتهای مراسم دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی با اهدای لوحی از اقدامات و خدمات مدیریت و کارکنان مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند قدردانی کرد.