توسط کمیته پژوهش استان برگزار شد؛

جلسه دفاع از پیشنهاده‌های اولویت‌های پژوهشی استان

۱۶ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۲۰۸۵۷ اخبار ستادی
جلسه دفاع از پیشنهادهای اولویت‌های پژوهشی استان در روزهای سه شنبه ۱۰، یکشنبه ۱۵ و دوشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۱در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
جلسه دفاع از پیشنهاده‌های اولویت‌های پژوهشی استان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پنجمین، ششمین و هفتمین جلسات کمیته پژوهش استان در دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
در این جلسه پیرو مصوبات شورای برنامه ریزی استان و اعلان اولویت های پژوهشی استان، مجریان طرح های پژوهشی به ارائه طرح‌ها پرداختند. در این جلسات اولویت‌های مصوب استانداری خراسان جنوبی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیرداری استان، سازمان جهاد کشاورزی استان و مرکز جهاد دانشگاهی استان مورد بحث و بررسی اعضای جلسه قرار گرفت.
همچنین مقرر گردید؛ سایر پیشنهاده‌های دریافت شده به دبیرخانه کمیته پژوهش استان در جلسات آتی این کمیته مورد بررسی قرار گیرد.