برگزاری نشست رؤسای دانشگاه های شهرستان فردوس و حوزه علمیه با بنیاد غدیر

۱۶ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۵ کد : ۲۰۸۴۸ اخبار دانشکده‌ها
با حضور ر‌ؤسای دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان، دانشکده فنی و حرفه ای، دانشکده فنی فردوس و حوزه علمیه شهرستان و مسئولین بنیاد غدیر فردوس، جلسه هم اندیشی با موضوع فرهنگ غدیر و دانشگاه در محل دانشگاه آزاد اسلامی فردوس برگزار شد.
برگزاری نشست رؤسای دانشگاه های شهرستان فردوس و حوزه علمیه با بنیاد غدیر

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، این نشست در راستای معرفی فرهنگ غدیر و دانشگاه، معرفی، راهکارها و برنامه های این حوزه برگزار شد.
در این جلسه که رؤسای دانشگاه‌های شهرستان، حوزه علمیه و بنیاد غدیر فردوس حضور داشتند، بحث درباره اهمیت غدیر، اوضاع اجتماعی جامعه، چالش های مهم این حوزه در دانشگاه های شهرستان از مهمترین مباحث بود.
 همچنین مقرر شد تا نمایندگان و رابطان دانشجویی دانشگاه ها با بنیاد غدیر مشخص شود تا در راستای احیای فرهنگ غدیر برنامه های کاربردی و بنیادین اجرا گردد.