بازدید اعضای هیأت علمی گروه علوم دامی از مجتمع کارخانه خوراک دام ستاره کیان بیرجند

۱۶ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۰۸۴۶ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
اعضای هیأت علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی از مجتمع کارخانه خوراک دام ستاره کیان بیرجند بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، اعضای هیأت علمی گروه آموزشی علوم دامی دانشکده کشاورزی ضمن بازدید از مجتمع کارخانه خوراک دام ستاره کیان بیرجند در نشست هم‌اندیشی اساتید با صاحبان صنعت شرکت کردند.
این نشست هم‌اندیشی که با حضور مدیرعامل این شرکت آقای خیریه برگزار گردید، در حوزه‌های علمی-پژوهشی، برگزاری کارگاه، همایش و سایرموضوعات بحث و تبادل نظر شد. به‌منظور ارتباط هر چه بیشتر و اجرایی شدن موضوعات مطرح شده مقرر شد؛ تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بیرجند و کارخانه ستاره کیان منعقد شود.