نشست صمیمانه کارکنان مرکز مشاوره و توانمندسازی با معاون دانشجویی

نشست کارکنان مرکز مشاوره و توانمندسازی با حضور دکتر سید مرتضی موسوی، معاون محترم دانشجویی، در تاریخ ۹ آبان ماه، در محل مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار گردید.

در این نشست جناب آقای دکتر موسوی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات کارکنان مرکز، در خصوص چالش‌ها و مشکلات پیش روی دانشگاه و مرکز مشاوره و توانمندسازی در دوران پسا کرونا گفتگو کردند. همچنین به اولویت‌بندی فعالیت‌های مرکز مشاوره و توانمندسازی با توجه به فراوانی مشکلات دانشجویان پرداختند. علاوه بر آن خواستار برنامه‌ریزی ویژه مرکز مشاوره درخصوص دانشجویان بین‌الملل و دانشجویان ساکن خوابگاه شدند.

در ضمن جلسه هر کدام از همکاران مرکز مشاوره و توانمندسازی به بیان فعالیت‌های انجام شده، دغدغه‌ها و چالش‌های خود در حوزه مشاوره، مددکاری، آموزش و هدایت کانون همیاران و مربیان همتا پرداختند. در پایان دکتر موسوی، افزایش همکاری با گروه‌های آموزشی جهت ارتقا عملکرد تحصیلی دانشجویان، طراحی نرم افزار خدمات روان‌شناختی جهت سهولت دسترسی عموم دانشجویان به خدمات و آموزش مهارت‌های ارتباطی ویژه دانشجویان متاهل و مجرد ساکن خوابگاه را پیشنهاد دادند.

نظر شما :