۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۵ کد : ۲۰۸۰۱ اخبار دانشکده‌ها
چهارمین دوره آموزشی درایوهای صنعتی توسط شرکت پاک الکترونیک خاوران و مهندس فراهانی دانشجوی دکتری الکترونیک قدرت در ساختمان آزمایشگاه های تخصصی برق و کامپیوتر برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دانش پذیران چهارمین دوره آموزشی درایوهای صنعتی از سیستم های اتوماسیون و درایو مربوط به خط تولید جدید کارخانه کاشی فرزاد بازدید کردند.
این بازدید با هماهنگی مهندس فراهانی و همکاری دکتری اکبری مدیر مرکز ارتباط با صنعت و دکتر اکبرپور معاونت پژوهشی برگزار گردید. در این بازدید، دانش پذیران ضمن بازدید فرایند های هیدرولیک، پنوماتیک، شبکه های صنعتی و ...، با برخی از چالش های پیش رو در صنعت نیز آشنا شدند.