برگزاری دوره توجیهی بدو خدمت توسط کالج دانشگاه بیرجند

۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۴ کد : ۲۰۸۰۰ اطلاعیه ها
دوره توجیهی بدو خدمت ویژه کارکنان جدید الاستخدام و کارکنان رسمی (که موفق به گذراندن دوره نشده اند) توسط کالج دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.
برگزاری دوره توجیهی بدو خدمت توسط کالج دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کالج دانشـگاه بیرجند به عنوان مجری ذیصلاح برگزارکننـده دوره آموزش توجیهی بـدو خدمت و دوره های آموزش ضمن خـدمت کارکنان دولت با اعتبار درج در پرونده آموزشی کارکنان دولت، دوره های آموزش توجیهی بدو خدمت همکاران جدید الاستخدام را باهماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از 5 آذر 1401 مطابق فایل پیوست برگزار می‌نماید.
لازم به ذکر است ثبت نام  این کلاس ها برای سایر ادارات و سازمان ها نیز برگزار می‌شود، لذا ثبت‌نام با توجه به حضوری بودن و ظرفیت محدود دوره‌ها انجام می‌‌شود. آزمون کلیه شرکت کنندگان بصورت حضوری و یک الی  دو هفته پس از پایان کلاس ها می‌باشد.
تاریخ برگزاری دوره‌ها: از 5 آذر 1401 تا 30 آذر 1401 خواهد بود.
ثبت نام از طریق سایت کالج دانشگاه www.college.birjand.ac.ir منوی خدمت به سازمان ها، آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت انجام می‌شود و کلاس‌ها بصورت حضوری در پردیس شهدای دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.
متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره‌های: آقای بهروزی (کالج دانشگاه) 3102744- خانم راستگو(مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری) 31021093 – آقای اکبری (سازمان مدیریت و برنامه ریزی )31272381 تماس حاصل نمایند.