برگزاری وبینارآموزشی «هستی‌شناسی خوشبختی»

وبینار آموزشی «هستی‌شناسی خوشبختی» با تدریس آقای دکتر یاسر رضاپور، دانشیار گروه روان‌شناسی دانشگاه اردکان، روز یک‌شنبه 8 آبان‌ماه ۱۴۰۱ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، به مدت یک و نیم ساعت در سامانه اسکای‌روم برگزار گردید.

دکتر رضاپور ابتدا به تعریف خوشبختی پرداختند و توضیحاتی درباره تفاوت تعریف آن از نظر اشخاص مختلف دادند. در ادامه این مسئله مطرح شد که خوشبختی بستگی به میزان ارضای نیازها و عدم تداخل آن‌ها با یکدیگر دارد و توضیحاتی پیرامون نقش ژنتیک و تیپ‌های شخصیتی در خوشبختی داده شد و بیان گردید که 50 درصد خوشبختی را ژن‌ها تعیین می‌کنند و 50 درصد باقی‌مانده، توسط فعالیت‌های روزانه و پیامدهای آن‌ها تعیین می‌شود که تحت کنترل ماست و درباره این موضوع بحث و بررسی انجام شد.

در پایان پیرامون این موضوع که خوشبختی کامل با وجود مرگ، بیماری‌ها، حوادث پیش‌بینی‌نشده و ... اصلاً امکان‌پذیر نیست و باید خوشبختی را در هر چیز ساده و معمولی از زندگی پیدا کرد، صحبت شد. این وبینار با استقبال دانشجویان همراه بود.

نظر شما :

عباسی ۱۵ آبان ۱۴۰۱ | ۰۰:۵۹
حاضرین در کلاس گواهی رااز چه طریقی دریافت کنند؟