انتصاب مدیر گروه آموزشی علوم تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی

۱۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۰۷۸۶ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
به موجب ابلاغی از سوی دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر محمدعلی رستمی نژاد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی به مدت دو سال به سمت مدیر گروه آموزشـی علوم تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی منصوب شد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی علوم تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سـال به عنوان مدیر گروه آموزشـی علوم تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی منصوب می‌شوید. مقتضی است ضمن مطالعه دقیق سـند چشم‌انداز و برنامۀ 5 سـاله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نامه جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)، و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و فعالیت اعضای هیأت علمی دانشگاه در طرح‌های تمام وقت عادی و ویژه اقدام لازم مبذول فرمایید.
دکتر رستمی‌نژاد دانشیار گروه آموزشی علوم تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی است. ایشان در سال 1392 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته علوم تربیتی- تکنولوژی آموزشی از دانشگاه علامه طباطبایی (ره) کسب کرد.
ارائه 34 مقاله در نشریات و کنفرانس‌های معتبر علمی، ارائه 20 مقاله علمی، پژوهشی در مجلات داخلی و بین‌المللی، تألیف یک عنوان کتاب، برگزاری هفت کارگاه آموزشی و سخنرانی علمی، انجام یک طرح پژوهشی، راهنمایی و مشاوره هفت پایان‌نامه دانشجویی بخشی از سوابق آموزشی و پژوهشی رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بیرجند است.
مدیر گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بیرجند، عضو هیأت مدیره اولین دوره انجمن علمی فناوری آموزشی ایران، مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه بیرجند، مسئول هسته کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه بیرجند، عضو انجمن آموزش مهندسی ایران، عضو انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (یادا)، عضو انجمن علمی بین الملل Teaching & Education Research Association (TERA)، مدیر پژوهش مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران از سال 86 تا 91، مدیر تولید محتوای الکترونیکی مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران از 91 تا 92 بخشیاز سوابق اجرایی دکتر رستمی‌نژاد است.
همچنین با توجه به انتصاب دکتر هادی پورشافعی در سمت مدیر برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی، دکتر لامعی در نامه جداگانه‌ای مراتب قدردانی خود را از تلاش‌های مجدانه و مثمر ثمر ایشان در سمت مدیر سابق گروه آموزشـی علوم تربیتی دانشـکده علوم تربیتی و روانشناسی اعلام کرد.

{مشاهده رزومه دکتر رستمی‌نژاد}