برگزاری وبینار منابع طبیعی؛چالش ها و فرصت ها

۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۶ کد : ۱۷۶۶۷ اخبار ستادی
به مناسبت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰ وبیناری با عنوان منابع طبیعی؛چالش ها و فرصت‌ها توسط دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه بیرجند و با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی و معاونت فرهنگی و اجتماعی و کانون محیط زیست دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
برگزاری وبینار منابع طبیعی؛چالش ها و فرصت ها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این وبینار که در روز منابع طبیعی،  آموزش و پژوهش و فن‌آوری در هفته منابع طبیعی و آبخیزداری برگزار گردید، دکتر مرتضی دهقانی، رئیس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی به نمایندگی از مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی به رابطه فرصت‌ها و چالش‌های استان خراسان جنوبی در زمینه منابع طبیعی پرداخت. در این سخنرانی فعالیت‌های این سازمان در سال گذشته تشریح شد. در ادامه دکتر تاجبخش عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه بیرجند به ایراد سخنرانی در رابطه با ارائه راهکارهای عملیاتی در خصوص استفاده از فرصت‌های منابع طبیعی استان پرداخت. ایشان در مورد پروژه‌های موفق انجام شده برای استفاده از رواناب‌ها در جهت رفع مشکل کم آبی استان، تصفیه آب و جلوگیری از آثار مخرب آن توضیحاتی ارائه کرد.