برگزاری دومین کارگاه آموزشی واسطین امر ازدواج در دانشگاه بیرجند

۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۱۷۶۵۰ اخبار ستادی
دومین کارگاه آموزشی واسطین امر ازدواج دردانشگاه های استان با حضور استاد نودهی شنبه ۲۱اسفندماه ۱۴۰۰ از ساعت ۸ صبح الی ۱۷ در سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزارشد.
برگزاری دومین کارگاه آموزشی واسطین امر ازدواج در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین کارگاه آموزشی به منظور بالا بردن سطح آگاهی واسطین ازدواج با حضور استاد کشوری حجت الاسلام و المسلمین نودهی شنبه ۲۱اسفندماه ۱۴۰۰ از ساعت ۸صبح الی ۱۷ در سالن بشارت دانشگاه برگزارشد. استاد نودهی در این کارگاه به بررسی مبانی الگوی اسلامی خانواده که بر دو مبنا، اصول ناظر بر روابط اعضای خانواده و اصول ناظر بر ماهیت جمعی خانواده و همچنین مصداق ها و زیر مجموعه های آن می باشد، پرداخت. وی در ادامه به کارکردهای ازدواج، عوامل استحکام خانواده در فرهنگ قرآن و رشد فضایل اخلاقی و معنوی در خانواده پرداخت. در پایان کارگاه عوامل مختلف شکست در ازدواج و باورهای اشتباه در ازدواج مورد بررسی قرار گرفت.

آخرین ویرایش۲۲ اسفند ۱۴۰۰