نشست مشترک رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه های سراسر کشور

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۴ کد : ۱۷۶۰۴ اخبار
این نشست با حضور مدیرکل و همکاران دفتر مشاوره و سلامت، رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه های سراسر کشور و نمایندگان ستاد مبارزه با مواد مخدر، سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ به مدت ۲ ساعت به صورت مجازی برگزار گردید.

ابتدای جلسه با سخنان دکتر نعیمی در ارتباط با اصلاح بازبینی چارت سازمانی مشاوره، طرح پات به منظور کاهش افت تحصیلی دانشجویان و ارتقا سامانه های نرم افزاری مراکز مشاوره آغاز گردید. ایشان همچنین به نشست حضوری مدیران مراکز مشاوره در شیراز که در اردیبهشت 1401 برگزار خواهد شد، اشاره کردند.

در ادامه جلسه تعدادی از مدیران مراکز مشاوره به بحث و تبادل نظر در ارتباط با موضوعات مطرح شده پرداختند.

همچنین دکتر صمدیه نماینده دانشگاه بیرجند و رییس مرکز مشاوره و توانمندسازی در ادامه جلسه بر اجرای پیوسته طرح سیمای زندگی و ارسال نتایج حاصل از این طرح در سال 1398، در نظر گرفتن شرایط منطقه ای هر دانشگاه در مورد توزیع اعتبارات حوزه مبارزه با مواد مخدر، توجه بیشتر دفتر مشاوره به حوزه مددکاری با توجه به افزایش مشکلات اقتصادی دانشجویان، پیشنهاد برنامه گذار برای دانشجویان نوورود اشاره کردند.

آخرین ویرایش۱۷ اسفند ۱۴۰۰

نظر شما :