در دانشگاه بیرجند برگزار شد؛

آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه

۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۷۶۳۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه امروز جمعه ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ با حضور ۱۴۰۰ داوطلب در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه با حضور 1400 داوطلب شامل 629 داوطلب مرد و 771 داوطلب زن در حوزه‌های امتحانی سالن امید، سالن فجر، پردیس علوم و پردیس مهندسی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
همزمان با برگزاری این آزمون حجت‌الاسلام و المسلمین حمیدی، رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی به همراه دکتر احمد لامعی، سرپرست دانشگاه بیرجند از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد.
ضدعفونی و گندزدایی سالن‌های برگزاری آزمون، فاصله‌گذاری اجتماعی در محل نشست داوطلبان، رعایت مسائل بهداشتی و پروتکل‌های اعلامی از سوی ستاد کرونا، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های برگزاری آزمون، نصب بنرهای راهنما و توصیه‌های بهداشتی در محوطه و استفاده عوامل اجرایی آزمون از ماسک بخشی از موارد انجام شده جهت برگزاری این آزمون‌ در فضای سالم و بهداشتی است.

آخرین ویرایش۲۰ اسفند ۱۴۰۰