افتتاح کلینیک تشخیصی، درمانی در درمانگاه فرهیختگان توسط معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۳ کد : ۱۷۶۲۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
کلینیک تشخیصی، درمانی اسکن کف پا در حاشیه سفر دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان به دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ در درمانگاه فرهیختگان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کلینیک تشخیصی، درمانی اسکن کف پا با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و هیأت همراه  روز چهارشنبه 18 اسفند 1400 در درمانگاه فرهیختگان افتتاح شد.
مراسم افتتاح این مجموعه با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر اردوان ارژنگ، سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر لامعی، سرپرست دانشگاه و جمعی از مدیران و مسئولان برگزار شد.
کلینیک تشخیصی، درمانی اسکن کف پا دارای قابلیت اندازه‌گیری فشار کف پا، اسکن دو بعدی و سه بعدی و شناخت نقاط مستعد زخم در بیماران دیابتی است.

آخرین ویرایش۲۰ اسفند ۱۴۰۰