با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه بیرجند انجام شد؛

آغاز عملیات اجرایی خوابگاه متأهلین سرو ۵

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۸ کد : ۱۷۶۱۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
عملیات اجرایی خوابگاه متأهلین سرو ۵ با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان با همراهی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، رئیس سازمان امور دانشجویان و سرپرست دانشگاه بیرجند آغاز شد.
آغاز عملیات اجرایی خوابگاه متأهلین سرو ۵

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، عملیات اجرایی خوابگاه متأهلین سرو 5 با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و با همراهی دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر اردوان ارژنگ، سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل و دکتر لامعی، سرپرست دانشگاه بیرجند امروز چهارشنبه 18 اسفند 1400 در دانشگاه بیرجند آغاز شد.
خوابگاه متأهلین سرو 5 با زیربنای 2360 مترمربع و هزینه اولیه 250 میلیارد ریال در دانشگاه بیرجند ساخته خواهد شد. دکتر داداش‌پور در مراسم کلنگ زنی خوابگاه متأهلین سرو 5 به ساخت خوابگاه‌های متأهلین در دانشگاه‌ها تأکید کرد.