مجموعه ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه بیرجند توسط معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان افتتاح شد

افتتاح یک واحد درمانی در درمانگاه فرهیختگان
۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۶:۲۲ کد : ۱۷۶۱۸ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مجموعه ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه بیرجند در حاشیه آیین تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه بیرجند با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و هیأت همراه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مجموعه ورزشی 22 بهمن دانشگاه بیرجند با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان امروز چهارشنبه 18 اسفند 1400 افتتاح شد.
مراسم افتتاح این مجموعه ورزشی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان و دکتر اردوان ارژنگ، سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل، دکتر لامعی، سرپرست دانشگاه و جمعی از مدیران و مسئولان برگزار شد. مجموعه ورزشی 22 بهمن دو هزار متر مربع متراژ دارد و در سال 1400 به بهره برداری رسید. هزینه بهره برداری از این مجموعه ورزشی دانشجویی 6 میلیارد ریال بوده است. در ادامه ایشان با حضور در اداره بهداشت و درمان و درمانگاه فرهیختگان دانشگاه یک مرکز درمانی در این مجموعه را افتتاح کرد.