کارگروه شهید مصطفی خمینی«ره» حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند شایسته تقدیر شد

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۹:۴۳ کد : ۱۷۶۱۱ اخبار ستادی
کارگروه شهید مصطفی خمینی«ره» حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند شایسته تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در رویداد کشوری روایت حقایق که با حضور ۹۰ تیم از معرفت جویان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور بهمن ماه ۱۴۰۰ در مشهد مقدس برگزار شد بوم کارگروه شهید مصطفی خمینی «ره» بیرجند  جزء۱۰ تیم برتر انتخاب شد. مراسم اعلام تیم های برتر در اولین نشست توانمندسازی کارگروه های رویداد روایت حقایق مشهد مقدس و تشکیل گروه های تخصصی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دادسرشت ریئس حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور یکشنبه شب ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۰اعلام گردید. در ضمن مسابقه ملی دانشجویی"روایت حقایق" تا۳۰ فروردین ماه ۱۴۰1تمدید شده جوایز جایزه ملی ۱۰۰ میلیون ریالی به گروه برتر به همراه نشان ملی روایت حقایق وهفت جایزه ۳۰ میلیون ریالی و تندیس رویداد به گروه های برگزیده اهدا خواهد شد. جهت اطلاعات بیشتر از محورهای مسابقه و قالبهای ارسال آثار به سایت HODAT.IR مراجعه نمایید.

آخرین ویرایش۱۷ اسفند ۱۴۰۰