اعزام بیست وسه نفر از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی فردوس به اردوی راهیان نور

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۷۶۰۸ اخبار دانشکده‌ها
بیست و سه نفر از دانشجویان پسر دانشکده فنی و مهندسی فردوس روز دوشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۶ به اردوی راهیان نور اعزام شدند.
اعزام بیست وسه نفر از دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی فردوس به اردوی راهیان نور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، بیست و سه نفر از دانشجویان پسر دانشکده فنی و مهندسی فردوس روز دوشنبه 1400/12/16 به اردوی راهیان نور اعزام شدند. علی زال حسینی؛ مشاور فرهنگی و معاون اداری و مالی دانشکده؛ اعلام کرد اردوی دانشجویان شش روز خواهد بود و تعداد یازده نفر از دانشجویان دختر دانشکده نیز در مورخ بیستم اسفند به کربلا های ایران اعزام خواهند شد. گفتنی است بدرقه ی دانشجویان با حضور امامت محترم جمعه شهر فردوس، فرمانده محترم ناحیه ی مقاومت بسیج، دکتر مهدی تورانی و تعدادی از مسئولین فرهنگی شهرستان برگزار گردید. قابل ذکر است در این اردو، دانشجویان دانشکده های فنی و مهندسی، پیراپزشکی و بهداشت حضور دارند و این کاروان در کرمان بر سر مزار شهید سردار سلیمانی حضور یافته و سپس به مناطق عملیاتی جنوب خواهند رفت.

آخرین ویرایش۱۷ اسفند ۱۴۰۰