تقدیر معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش از نماینده تام الاختیار دانشگاه در امور آزمون‌ها

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۴ کد : ۱۷۵۶۹ اخبار ستادی
رضا محمدی، معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش و آموزش کشور با ارسال نامه‌ای از تلاش خالصانه و صادقانه دکتر آیتی، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در برگزاری مطلوب آزمون ورودی دوره دکتری PhDنیمه متمرکز سال ۱۴۰۱ در دانشگاه بیرجند تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  در تقدیرنامه ارسالی از سوی معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش و آموزش کشور آمده است؛ نتیجه این بذر و تلاش و کوشش، درخت امیدی است که به بار می‌نشیند و نوید بخش آینده‌ای پرنشاط و زیباست و نیل به آرزوهای بزرگ ملی، نیازمند فکر روشن، عزم راسخ، اراده‌ای استوار و شجاعت و اخلاص است. در طول زمان برنامه‌ریزی اجرای آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اهتمام و همدلی و مجاهدت تمامی نهادهای ذیصلاح، ذیربط و ذی علاقه قابل تقدیر است. بدین‌وسیله از تلاش و کوشش بی‌دریغ شما در آن دانشگاه برای برگزاری مطلوب آزمون ورودی دوره دکتری PhDنیمه متمرکز سال ۱۴۰۱ با رعایت حداکثری الزامات بهداشتی، که نمادی از استمرار جریان علمی در کشور است، تقدیر و تشکر نموده و ضمن تبریک پیشاپیش حلول سال نو، موفقیت و بهروزی روز افزونتان را از درگاه ایزد منان مسئلت می‌نمایم.