برگزاری وبینار برنامه‌ریزی در مسیر موفقیت

۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۹ کد : ۱۷۵۵۲ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار برنامه‌ریزی در مسیر موفقیت با تدریس خانم راضیه ملکوتی، مشاور مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، در تاریخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، در سامانه اسکای‌روم برگزار گردید.

خانم ملکوتی در ابتدا مطالبی که در جلسه گذشته بیان شد را مرور کردند و سپس به اهمیت هدف‎های روزانه اشاره کردند. فعالیت‎های از کجا شروع کنم؟ چه احساسی دارم؟ خیلی سخت است، برنامه هفتگی و من چه کار کردم توضیح دادند.

در اواسط وبینار برنامه‎ریزی کردن، اهمال‎کاری و دلایل اهمال‎کاری به طور کامل توضیح داده شدند. پس از آن راهکارهای غلبه بر اهمال‎کاری بررسی شدند و پرسشنامه ارزیابی مدیریت زمان معرفی شد.

در پایان وبینار به تکنیک‎های مدیریت فرصت‎ها اشاره شد. کتاب‎های هفت عادت مردمان مؤثر، عادت‎های اتمی، معجزه هدف‌گذاری در کامیابی، هفت پیکر موفقیت، مدیریت زمان معرفی شدند و به همه سؤال‎های شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۱۶ اسفند ۱۴۰۰

نظر شما :