برگزاری وبینار « بوم مدل کسب و کار»

۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۹ کد : ۱۷۵۱۳ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار آموزشی «بوم مدل کسب و کار» دانشجویان و عموم علاقه‌مندان با تدریس آقای محمدحسین محسنی، مدیرعامل تیم پازلی، به همت مرکزمشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، پنج‌شنبه ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۰ درسامانه اسکای روم برگزار گردید.

آقای محسنی ابتدا به تعریف استارتاپ از دیدگاه چند کارآفرین مطرح پرداخت و به نقد تعاریف نادرست عامه درباره استارتاپ پرداخت.

سپس به بررسی علل شکست بیشتر استارتاپ‌ها پرداخته شد و یکی از علل اصلی شکست به ارائه محصولات الکی و به‌دردنخور برشمرده شد. راهکار فرار از این مسئله یادگیری اعلام شد و توصیه شد هرچه بیشتر مشتری خود را بشناسید.

در ادامه از شرکت‌کنندگان پرسیده شد به نظر شما مدل کسب و کار چیست؟ پس از بررسی نظرات شرکت‌کنندگان، تعریف مدل کسب و کار و هدف از آن بیان شد.

در پایان 9 جزء سازنده مدل کسب و کار  به تفصیل با مثال‌هایی عینی از مدل‌های کسب و کار شرکت‌های مطرح جهان توضیح داده شد و سپس گام به گام یک بوم مدل نوشته شد.

نظر شما :