اجرای طرح سیمای روانشناختی- اجتماعی کارکنان دانشگاه بیرجند

با توجه به شرایط فعلی جامعه در مواجهه با بحران کرونا و ضرورت بررسی آسیب های روانشناختی مرتبط به این موضوع، مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشگاه بیرجند، طرح سیمای روانشناختی- اجتماعی کارکنان دانشگاه را با هدف فوق و همچنین افزایش حمایت روانی- اجتماعی دانشگاه از کارکنان، ارتقاء سبک زندگی و فراهم آوردن اقدامات پیشگیرانه و درمانی استاندارد تهیه نموده و اجرای آن از تاریخ یکم اسفند 1400 آغاز شده است. همچنین مقرر گردیده است این طرح تا انتهای اردیبهشت سال 1401 ادامه یابد.

طرح مذکور در دو گام اجرایی برقراری رابطه حسنه با کلیه کارکنان دانشگاه از طریق تماس تلفنی و اجرای تست می باشد. از دیگر نتایج ارزشمند این طرح، غربالگری روانشناختی- اجتماعی، شناسایی کارکنان دارای تجربه سوگ ناشی از کرونا و نیازسنجی در حوزه های کارگاهی خواهد بود.

نظر شما :