جشن عیدمبعث حضرت رسول اکرم (ص) دردانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۹ کد : ۱۷۴۸۴ اخبار ستادی
جشن عیدمبعث پیامبرمهربانی حضرت محمد (ص) همراه با سخنرانی و مولودی خوانی دوشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۰ساعت ۱۲:۳۰ در فضای مجازی برگزارشد.
جشن عیدمبعث حضرت رسول اکرم (ص) دردانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جشن مبعث پیامبر مهربانی با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین علیپور و مولودی خوانی کربلایی ابوالفضل ندایی برگزارشد. در این محفل مجازی حجت الاسلام علیپور پیرامون اهداف بعثت که انسان سازی و اصلاح نفوس جامعه می باشد نکاتی بیان کرد. وی همچنین گفت جهت اقتدا به پیامبر باید ایشان را الگو علمی، عملی و سرلوحه خویش قراردهیم. حجت الاسلام علیپور همچنین به رسالت پیغمبری که کرامت اخلاق هست اشاره کرد و گفت باید وجدان ها را روشن کرد و  واقعیت ها را برای مردم تبیین کنیم که دشمن انحرافات را به جای واقعیت بیان نکند. در پایان مراسم به قید قرعه به ۳ نفر کارت هدیه ۷۰۰/۰۰۰ ریالی اهدا شد.